Млади актьори представиха инициативата

Продължение на инициативата "Аз подкрепям възстановяването на Великата българска дъбова гора" с насоченост към българите в чужбина...

Млади актьори представиха инициативата

Мнениеот Клуб Предприемач » Сря Яну 30, 2013 9:03 am

Катерина Керемидчиева, Стилиян Желязков, Ивайло Иванов са млади актьори, които от август 2011 г. подкрепят с изкуството си медийната кампания на проекта за запазване на дъбовите гори по българското Черноморие, осъществяван от ловното стопанство в Балчик. Най-новото им предложение е поканата към българите в чужбина

Ела в България, остави дърво в Родината.

Със съдействието на министерството на транспорта и съобщенията младите артисти посрещнаха на летище София кацащите за празниците българи и гости на страната на 20 декември – ден, в който по традиция се чества празникът Игнажден и по гостите в дома се гадае каква ще е годината.
Изборът на екипа да отправи покана към гостите на страната на 20 декември е в символиката на този ден - в България да идват хора, които обичат природата и биха се грижили за нея.

Инициативата е част от медийната кампания на проекта и се реализира от Клуб Предприемач, интернет издание и бизнес социална мрежа. Освен това начинание са реализирани и редица други – от създаване на туристическа гора край Балчик до покана към международните туристически пазари за привличане на туристи с цел участие във възстановяването на дъбовите гори в България и Европа.

За гостите от чужбина екипът разработва информационни издания с послание Ела в България, посади дърво в родината на Спартак, Одисей, Дионис – стратегия, която цели да привлече мотивираните от любов към природата и смисленото прекарване на свободното време хора.
Клуб Предприемач
 
Мнения: 8
Регистриран на: Сря Ное 16, 2011 2:12 pm

Назад към "Ела в България, остави дърво в Родината"

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron